Randapparatuur voor polijstruimte

Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Polijsten met optimale middelen, apparatuur en gereedschap is daarom pas écht goed mogelijk wanneer uw werkplaats hierop is ingericht. Kemet biedt daarom uiteenlopende apparatuur en toebehoren waarmee u de zogenaamde 'polijstruimte' professioneel uitrust.

Ons KemWelder lassysteem bijvoorbeeld om snel en betrouwbaar gereedschap of andere zaken te kunnen repareren. Daarnaast zijn in onze catalogus producten opgenomen als (kogel)bankschroeven, matrijstafels, polijstbokken en hardheidstesters. Natuurlijk ontbreken ook de optimale verlichtingsoplossingen niet in de vorm van LED-lampen met één, twee of zelfs drie koppen, in lineaire uitvoering of in combinatie met een loep. Daarnaast leveren we alle mogelijke gereedschappen en hulpgereedschappen zoals het ontbraamgereedschap van onder meer Work Finisher.

Staat u op het punt een nieuwe werkplaats in te richten? Neem zeker onze brochure eens door, onze vertegenwoordiger komt graag bij u langs om te adviseren.

Ik wil een afspraak maken