Kemet Europe BV
Oude Moerstraatsebaan 110
4614 RS Bergen op Zoom
T: +31 (0)164 - 27 17 00
F: +31 (0)164 - 24 36 03
info@kemet-europe.com

Wat maakt uw polijstkosten het hoogst?

Als u kijkt hoe uw polijstkosten zijn opgebouwd, dan ziet u dat deze zijn terug te brengen naar 4 parameters. Het gaat dan om energieverbruik, de kostprijs van de apparatuur, gekozen producten en loonkosten.

Heeft u enig idee hoe de verhoudingen liggen?
En welke parameter(s) u het meest kunt beïnvloeden?

Opbouw polijstkosten

Zoals u in de afbeelding kunt zien, valt er op energie nauwelijks te besparen; dit is dus te verwaarlozen. Apparatuur en producten zijn eigenlijk ook niet van grote invloed op de kostprijs. De grootste kosten zitten in de werkuren, met andere woorden, in de loonkosten!

Conclusie

We kunnen concluderen dat u de meeste kosten kunt besparen door op de meest efficiënte manier te polijsten. Hoewel op de kostprijs van apparatuur en producten weinig invloed is uit te oefenen, is het natuurlijk wel belangrijk om de meest optimale polijstapparatuur en best mogelijke polijstmiddelen te gebruiken. Door de juiste keuze kunt u echt veel tijd winnen.

Wilt u ook sneller en efficiënter polijsten?

Dan adviseren wij u deel te nemen aan onze cursus ‘Polijsten van (spuitgiet)matrijzen’.

Bent u op zoek naar het beste aandrijfsysteem en de juiste polijstmiddelen voor uw specifieke toepassing? Onze vertegenwoordiger wil u hier graag over adviseren. Maak afspraak »

polijstkostenverdeling

Neem voor meer informatie contact met ons op!