Kemet Europe

Kemet Europe BV
Oude Moerstraatsebaan 110
4614 RS Bergen op Zoom
T: +31 (0)164 - 27 17 00
F: +31 (0)164 - 24 36 03
info@kemet-europe.com

Ultrasoon reinigen

Het ultrasoon reinigen van moeilijke oppervlakken is een efficiënte manier van reiniging.
Traditionele reinigingsmethodes vergen tijd, zijn bewerkelijk en schadelijk voor het te reinigen oppervlak. De beste reinigingsresultaten behaalt u met ultrasoon reinigen. De handmatige bewerkingen worden tot een minimum beperkt en het ultrasoon is niet schadelijk. Hierdoor is het de meest rendabele manier van reinigen.
Kemet Europe levert verschillende systemen die volgens deze techniek werken. We bieden diverse oplossingen voor het schoonmaken of onderhouden van bijvoorbeeld matrijzen. Voor meer informatie over onze systemen kunt u natuurlijk terecht op onze website. Heeft u specifieke vragen? Neem dan even contact op met onze klantenservice

Ultrasoon reinigen: een moderne manier van onderhoud

Bij Kemet Europe kunnen gereedschapsmakerijen en matrijzenbouwers uitstekende reinigingssystemen aanschaffen. Ons bedrijf levert diverse krachtige systemen op basis van ultrasoon reinigen. Deze techniek biedt vele voordelen door het gebruik van geluidstrillingen. We bieden meerdere oplossingen voor elk type vervuiling. Met ultrasoon reinigen bent u verzekerd van een snelle en doeltreffende reiniging. Voor elke materiaalsoort en type verontreiniging biedt Kemet Europe een geschikt systeem en reinigingsmiddel.

Neem contact met ons op

Ultrasoon reinigen is snel, efficiënt en milieuvriendelijk. Het verbruik van energie en reinigingsmiddel is laag. Met ultrasoon reinigen is het mogelijk om vuil te bereiken en te verwijderen in blinde gaten, koelkanalen enzovoorts waar andere methoden vaak bewezen hebben niet doeltreffend te zijn. Vraag naar onze mogelijkheden »

 • FinnSonic Corus ultrasoon tanks

  Matrijsreiniging_ultrasoon
 • FinnSonic Optima systemen

  FinnSonic Optima reinigingssysteem
 • Mi industriële reinigingstanks

  FinnSonic Mi
 • Reinigings-vloeistoffen

  Ultrasone detergenten
 • Ultrasone reiniging met BuBble bags

  BuBble bags
 • Ultrasone tafelmodellen

  Modèles de table ultrasonores
 • Ultrasoon reinigen in beeld

  Video's sur le nettoyage par ultrasons
 • Versa Genius modulaire tanks

  Versa Genius

  Neem voor meer informatie contact met ons op!